Bloemwerken

Bij ons vindt u de ruimste keus in bloemen. Altijd verser en altijd voordeliger. Hoe dat kan? Wij kopen zelf in op de veiling. ’s Morgens om vier uur gaan we op weg naar de veiling om ervoor te zorgen dat de bloemen voor de middag in de winkel staan. Door zelf in te kopen op de veiling hebben we de ruimste keus, door ons eigen transport staan de verse bloemen voor de middag in de winkel en door het uitsluiten van de groothandel zijn onze bloemen altijd voordeliger.

Al onze bloemen zijn vers. Dus soms zijn ze gewoon op. Maar in dat geval hebben we altijd een passend alternatief.

Rouw

Kleurrijk, elegant, artistiek of eenvoudig. Op basis van uw wensen maken wij het rouwstuk dat laat zien wie uw dierbare was. Onze bloembinders maken met bloemen het laatste afscheid tot een mooie herinnering. Kom bij ons langs om uw wensen te bespreken. Van klassieke biedermeier tot veldboeket. Alles is mogelijk. Geen mogelijkheid om langs te komen? Zoek in onze webshop iets passends uit. Wij arrangeren het bloemwerk en bezorgen het bij het afscheid.

Abonnement

Elke week een verse bos bloemen op tafel. Daar wordt u toch vrolijk ook van?! Geen tijd of geen zin om elke week iets te komen uitzoeken. Geen probleem. Wij maken elke week weer iets naar uw smaak en bezorgen het op de door u gewenste dag en of tijdstip. Moeder of oma jarig? Na al die jaren geen cadeau-ideeën meer? Geef een bloemenabonnement!

Decoratie

Uw huis eens opnieuw aankleden of een mooie vaas voor uw verse boeket. U vindt het bij ons allemaal. Van binnen- en buitenpotterie, tot decoratieve items en vazen. Snuffel gerust eens rond.

Onze bloemen zijn groen

Waar mogelijk kopen wij op de veiling duurzame bloemen in. Zo zijn de meeste van onze Nederlandse bloemen gekweekt volgens de richtlijnen van de MPS-A en FFP (fair flowers,fair plants) keurmerken. Daarbij worden alle duurzaamheidsaspecten meegewogen en wordt specifiek beoordeeld op het minimaliseren van bestrijdingsmiddelengebruik.

Kleinbloemige rozen komen tegenwoordig vaak uit Oost Afrika. Veel van deze bloemen hebben het Fair Trade keurmerk. Zo kunnen de voornamelijk vrouwelijke medewerkers van de kwekerijen in Kenia en Ethiopië een eerlijk gezinsinkomen verdienen in een veilige omgeving. Onze grootbloemige rozen komen veelal uit Zuid Amerika. Zij worden gekweekt volgens de regels van het keurmerk van Rainforest Alliance. Dit keurmerk heeft naast goede arbeidsomstandigheden specifiek aandacht voor natuurbehoud en ontbossing.

Zelf dragen wij ook ons steentje bij door de bloemen met een volledig elektrische auto bij u te bezorgen.