Tuincentrum

Sommigen zien ons als een grote bloemenwinkel, anderen als een klein tuincentrum. Zelf weten we het ook niet precies, maar we zijn in elk geval anders dan anders! Met onze 1000m2 midden in de oudste stad van Nederland zijn we specialist in groen, in bloem&tuin.

Gezonde planten

Planten zijn goed voor u. Ze zijn luchtzuiverend want ze zetten CO2 om in zuurstof. Maar ze hebben nog meer voordelen. Zo zorgt één plant per persoon in huis voor het tegengaan van veelvoorkomende kwaaltjes als droge ogen, last van de luchtwegen, duizeligheid, hoofdpijn en concentratieproblemen. We adviseren u graag over welke plant geschikt is voor uw situatie.

Wij zijn een groene specialist, dus bij ons vindt u geen tuinsets, grasmaaiers en bestrating, maar wel heel erg veel tuinplanten. Achter de bloemenwinkel en kassen, vanaf de Berg en Dalseweg nauwelijks zichtbaar, staat u in een oase van tuinplanten. Van stekje tot boom, vast of éénjarig, bloeiend en groen. Op onze 1000 vierkante meter vindt u altijd wat u zoekt. En is het er niet, dan nemen we het mee van de veiling!

Overigens kunt u ook bij ons terecht voor veel aanverwante tuinartikelen, zoals onder andere;

- Speciale potgronden

- Meststoffen (ook organisch)

- Bestrijdingsmiddelen (ook biologisch)

- Tuingereedschappen

- Winterharde buitenpotten

- Haardhout & fakkels

- Tuindecoratie