Zakelijk

Een fleurige ontvangst bij uw receptie, een jarige medewerker, een bedankje voor een afgeronde opdracht of een mooi aangeklede vergaderzaal. Bloemen geven net dat beetje extra! Voor uw zakelijke bloemwerk kunt u bij ons terecht.

Bezorgen

In de regio Nijmegen verzorgen en bezorgen wij uw bloemen zelf. Daarbuiten, zelfs wereldwijd, werken wij samen met geselecteerde collega’s. Ook zij maken uw bloemwerk met de grootste zorg en bezorgen het waar en wanneer u wilt.

Bloemenabonnement

Wilt u wekelijks uw receptie of vergaderzaal opgefleurd hebben? Wij zorgen voor mooi bloemwerk passend bij het seizoen of uw huisstijl. In het geval van een abonnement leveren we de bloemen opgemaakt in een vaas zodat u de bloemen niet hoeft aan te snijden en geen bijpassende vaas hoeft te zoeken. De week erop ruilen we de vaas om voor een nieuwe met verse bloemen.

Verjaardagskalender

Nooit meer een verjaardag vergeten of een flater slaan met een 'benzinepompboeketje'? Geef ons de verjaardagskalender van uw medewerkers en/of relaties door. Dan zorgen wij dat de jarigen een mooi boeket ontvangen zonder dat u eraan hoeft te denken. Desgewenst leveren we de bloemen in een ‘kartonnen vaas’ zodat het boeket geen moment droog komt te liggen en uw attentie lang blijft staan.

Planten

Wist u dat planten u productiever maken? Planten zorgen voor een gezonde en productieve werkomgeving. Ze zuiveren de lucht en zorgen voor een verhoogde productiviteit. Onderzoeken wijzen uit dat planten 10 tot 20% CO2 uit de lucht kan halen. Gezondheidsklachten van werknemers in een plantrijke werkomgeving nemen tot 7% af en de productiviteit en creativiteit nemen tot 20% toe. In een kantoorruimte met één plant per persoon is al een duidelijk verschil te merken. Planten zetten niet alleen koolstofdioxide om in zuurstof. Ze zijn ook een medicijn tegen het “sick building syndroom”. Zieke medewerkers door een slecht kantoorklimaat. Planten voorkomen hoofdpijn, droge ogen, duizeligheid, last van de luchtwegen en concentratieproblemen. Wij adviseren u graag over geschikte planten voor uw kantoor.

Aankleding 

Iets te vieren, een congres, jubileum, training of ander event? Wij zorgen ervoor dat het een bloemrijk geheel is. Van groot katheder-bloemstuk tot kleine bloemenvaasjes op een statafel. Geen groene vingers maar wel een aangekleed kantoor, receptie of vergaderruimte? Wij maken mooie bloemstukken van groene materialen, foam of zijden bloemen. Een blikvanger waar u geen onderhoud aan heeft.